Even voorstellen

Leuk dat u op mijn site kijkt. Mijn naam is Edgar Bisseling, geboren in 1987 in Nijmegen. Ik heb tot 2015 altijd in Alverna (Wijchen) gewoond en daarna met mijn vrouw Loes naar Ravenstein verhuisd. Daar wonen we met onze 4 kinderen aan de Doolhof. Ik ben in 2009 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2016 als sportfysiotherapeut.

Sinds 2018 ben ik officieel ingeschreven als eigenaar van Edgar Bisseling Fysiotherapie. Destijds vooral voor het begeleiden van sportteams vanuit de KNWU/NOC*NSF. In 2020 en 2021 hebben we een praktijk aan huis gebouwd en daarna is de praktijk langzaam opgestart. In 2021 waren dit nog 23 nieuwe patiënten, in 2022 kwamen daar 40 nieuwe aanmeldingen bij. Daar komen nog wekelijkse consulten van het sportspreekuur bij Vesta’19 bij.

Deze aantallen betekenen dat het nog een kleinschalige praktijk is, waardoor ik ook tijd heb voor mijn patiënten. Dit vind ik prettig werken en zorgt voor een rustige sfeer in de praktijk. Ik ben gespecialiseerd in sportblessures en revalidaties, maar heb veel ervaring in alle orthopedische klachten (Spier-, gewrichts-, bindweefselklachten). Alleen neurologische patiënten (CVA, parkinson, etc.) behandel ik niet.

Voel u vrij om contact op te nemen bij vragen over fysieke klachten of over mijn praktijk, dit kan via mail, telefoon of whatsapp. Dan kunnen we kijken wat ik voor u kan betekenen.

Groetjes, Edgar